Ολοκληρώνονται τα μπαράζ την Κυριακή (5/6), τρεις ομάδες της Στερεάς διεκδικούν την άνοδο

Με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής πέφτει την Κυριακή η αυλαία τα των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Τρεις ομάδες της Στερεάς Ελλάδας διεκδικούν τον προβιβασμό τους στην παραπάνω κατηγορία.

Στον 4ο όμιλο η Στυλίδα θα αντιμετωπίσει το Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας. Για να πάρουν την άνοδο οι πρωταθλητές Φθιώτιδας χρειάζονται νίκη και να μην κερδίσει ο Δωτιέας Αγιάς τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Φίτσας, με βοηθούς τον Μίχο και την Σάτκλιφ, όλοι του συνδέσμου Κέρκυρας.

Στον 6ο όμιλο ο Απόλλων Ευπαλίου θα κοντραριστεί με την ΑΕ Μοσχάτου εκτός έδρας. Οι νταμπλούχοι Φωκίδας για να ανέβουν κατηγορία χρειάζονται τρίποντο, αλλά ενδεχομένως να τους αρκεί και η ισοπαλία, ανάλογα με το αποτέλεσμα στο ματς της Χαλκίδας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ψαρίδης, με βοηθούς τους Μαραθωνίτη και Μητροφάνη, όλοι του συνδέσμου Αθηνών.

Ο ΑΟ Χαλκίς θα υποδεχθεί τον Παναργειακό. Με νίκη οι πρωταθλητές Εύβοιας κατακτούν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τους αρκεί και η ισοπαλία, σε περίπτωση ήττας του Απόλλωνα Ευπαλίου στο Μοσχάτο. Ρέφερι του ματς θα είναι ο Παναγιωταράς, με βοηθούς τον Καραγιώργο και την Μπεκιάρη, όλοι του συνδέσμου Αθηνών.

Ο Κυπάρισσος Αντίκυρας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Τενεάτη Αθικίων, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Χουλιάρας, με βοηθούς τους Κέφη και Νάστο, όλοι του συνδέσμου Πρέβεζας Λευκάδας.

Το ρεπό του θα κάνει ο Αίολος Καρπενησίου.

Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 17:00 της Κυριακής.

Υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση ισοβαθμίας το κριτήριο που υπερισχύει είναι η συνολική διαφορά τερμάτων. Το αμέσως επόμενο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση και μετά η καλύτερη άμυνα.

Το πρόγραμμα στον 4ο όμιλο:

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΣΤΥΛΙΔΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ – ΠΥΡΑΣΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ
ΡΕΠΟ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ

Το πρόγραμμα στον 6ο όμιλο:

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΠΟΛ. ΕΥΠΑΛΙΟΥ
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΡΕΠΟ: ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

starsport.gr

Σχετικά